top of page
A7400845.jpg
Linda Knuts 
leg. psykolog & specialist i
psykologisk behandling
1.jpg

Föräldrapuls

Vägen mot ett föräldraskap som gör dig stolt!

Ett 8 veckors fördjupande program för dig som är förälder till ett vilje- och känslostarkt barn i åldern 2-12 år.

Programmet är FÖR DIG som är trött på att kämpa så hårt i ditt föräldraskap, som kämpar med ett barn som utmanar dig, som kanske är impulsiv, oflexibel och/eller hamnar i utbrott och låsningar. Det är för dig som är trött på att känna konstant misslyckande och hamna i ständiga kollisioner med ditt barn. Det är för dig som längtar efter ett stärkt föräldraskap och en lugnare och mer kärleksfull vardag med ditt barn!

”Linda har lyckats samla alla godbitar på ett och samma ställe med tydliga videos och material som är enkla att ta till sig. All information är relevant och uppskattar hennes lyhördhet samt egen erfarenhet av ett känslo -och viljestarkt barn, vilket gör att det verkligen känns genuint.” 

Tidigare deltagare

”Linda ger de extra verktygen och nycklarna man saknat, när man känner att man testat alla knep men ändå inte lyckats nå hela vägen fram.” 

Tidigare deltagare

"Bra nivå/djup på teorier och koppling till praktiska exempel! Lätt att ta till sig och koppla till egen vardag! Det har varit hjälpsamt att se att "vi inte är ensamma" men framför allt har jag fått ord på sådant som tidigare "flöt omkring". Nu när jag lättare ser hela bilden kan jag känna mig tryggare i vissa av de beslut jag tar."

Tidigare deltagare

Efter att ha gått programmet har du

Kartläggning av er situation och vad som behöver ändras

Fördjupad förståelse för ditt barns fungerande

Insikt i vilket föräldraskap som passar just Er

 

Kunskap om vilka förändringar du kan göra för ökat lugn  

Tillgång till ett förhållningssätt som minskar utbrott 

Nycklarna till hur du hjälper till barn till emotionell kompetens

Ökad trygghet och tillit till dig själv som förälder

En tydlig karta över vägen till ett välmående barn, en stolt förälder, en stark relation och en vardag i balans

thumbnail_IMG_4893.jpg
3.jpg

Det här programmetär inte en kurs.Det är en resa som vigör tillsammans.En transformation.

"Linda är otroligt kompetent & proffsig & varmhjärtad. Jag har fått konkreta verktyg att bemöta vår sons temperament som gjort hela skillnaden, kände mig så maktlös innan. Lika självklart som att investera i en säker & trygg barnvagn när man är nybliven förälder, borde det vara att investera i Lindas kurs."

/Alexander, tidigare kursdeltagare

Nedan kan du kika på ett klipp från mitt webinar i två delar om hur vi kan förstå vårt barn utifrån några specifika förmågor. 

Dörrarna är just nu öppna men stänger den 2 juni

 

Det enda du behöver är motivation, dator eller mobil med kamera och lite tid i hängmattan 😊. 

 

Precis lagom till höstterminen avslutar vi med ryggsäcken packad med nya fräscha glasögon, verktyg och karta. 

Välkommen upp på flaket!

5.jpg

FÖRÄLDRAPULS SOMMAR har precis samma innehåll som tidigare. Du får:

  • Inspelat videomaterial utifrån 8 moduler

  • 8 timmars psykologledda gruppsamtal tillsammans med mig och en mindre grupp föräldrar i liknande situation

  • Arbetsbok med praktiska övningar, checklistor, steg-för-steg-guider

  • Medlemskap i litet exklusivt nätverk med föräldrar i samma situation

  • Kontinuerligt och personligt stöd av mig längs hela vägen på din resa

 

UNDER SOMMAREN gäller följande upplägg:

  • Film och material skickas ut var tredje vecka (tre moduler per gång): vecka 25, 28, 31 och 34

  • Gruppträffar äger rum vid fyra tillfällen á 2 timmar under följande datum:

        18 juni kl. 15-17

         9 juli kl. 18-20

        30 juli kl. 18-20

        20 augusti kl. 15-17

Innehåll

Modul 1

MÅL OCH GRUNDER. Sätt mål och staka ut vägen. Vart vill du och hur tar du dig dit tillsammans med ditt barn?

Modul 3

KOMMUNIKATION OCH LEDNING. Hur får du ditt barn att lyssna och göra det du vill utan ständigt kaos och bråk? Hur hittar du till barnets motivation? Hur balanserar du följsamhet med vägledning? Och bekräftelse med direktiv?

Modul 2

NULÄGE FÖR ER. Kartlägg just Ditt barns fungerande, förmågor och behov samt Er vardag. Lär dig hur du kan skapa en vardag som bidrar till lugn och förebygger låsningar och utbrott.

Modul 4

KÄNSLOR OCH BETEENDEN. Känslor kopplat till beteenden. Hur uppfostrar du ditt barn samtidigt som du tar hänsyn till känslor och stärker ditt barns självkänsla?

Modul 5

UTBROTT OCH LÅSNINGAR. När elden är lös – hur du hanterar ett utbrott på ett sätt som hjälper och stärker ditt känslostarka barn.

Modul 7

ÖVRIGA FAMILJEN DÅ? Hur kan du se till ditt vilje- och känslostarka barns behov och samtidigt ta hänsyn till egna och övriga familjens behov? Hur hittar du balans? Hur förhåller du dig till släkt och vänners blickar och åsikter?

Modul 6

EGNA KÄNSLOR OCH SJÄLVOMSORG. Hur tar du hand om dig själv som förälder för att orka? Hur hanterar du egna känslor på ett sätt så att du samtidigt kan hjälpa ditt barn? Hur hittar du lust och glädje?

Modul 8

SUMMERING OCH PLAN. Summering av vad du har fått med dig samt planering för framtiden. Gör en egen roadmap och handlingsplan för din fortsatta resa tillsammans med ditt barn. Återkoppla till din målbild från tillfälle 1.

VÄRDE: 26.000

PRIS: 6.750/familj  

Kan betalas direkt eller genom att dela upp betalningen i 3 delar.

Dörrarna är nu öppna, men stänger igen den 2 juni!

Jag hör vad du tänker

"Det borde väl finnas en bok jag kan läsa istället för att gå en kurs, det blir svårt att få tid med det här."

Ja, det finns massor av böcker. MEN handen på hjärtat: hur ofta läser du dem och hur ofta genomför du förändringar efter att ha läst dem? Det här programmet kommer underlätta för dig att ta till dig informationen, en genväg från någon som redan plöjt dem och som kan guida dig framåt. 

"Man borde väl kunna lära sig det här billigare."

Tyvärr tror jag verkligen inte det. Det här programmet ärinte en kurs i vanlig bemärkelse, utan snarare en utvecklande resa som vi gör tillsammans, med teori, koppling mellan teori och verklighet, socialt stöd, utbyte med andra föräldrar, 8 timmars psykologledda gruppsamtal och praktiska övningar för Dig i din vardag.

Nedan kan du kika på ett klipp från frågestunden i veckans webinar om vilje- och känslostarka barn

Föräldrapuls leds av mig.
Jag heter Linda Knuts och är leg. psykolog och specialist i psykologisk behandling

Jag heter Linda. Jag har arbetat med barn och föräldrar i snart 20 år. Extra passion har jag för barn som är extra viljestarka och känslointensiva, och deras föräldrar. Jag är själv mamma till ett sådant barn och har gjort många många lärdomar längs vägen. Jag har haft förmånen att i mitt arbete träffa och stötta hundratals grymma föräldrar i min roll som föräldra- och barnpsykolog, som alla sliter med samma sak, utbrott, låsningar och ett barn som vägrar. Och frustration och maktlöshet hos föräldern. Och jag har haft ynnesten att få se hur dessa föräldrar vänder frustration och bråk till stolthet och lugn. Jag hjälper dig som förälder att öka förståelsen för ditt barn och för dig själv, och jag lär dig förhållningssätt och verktyg som fungerar. 

/ Linda

Vanliga frågor

Vad händer om jag bara kan vara med på ett gruppsamtal?

Du kan delta ändå! För att få ut mesta möjliga av programmet är det dock att rekommendera att vara med på så många moment du kan. 

Passar detta verkligen mig?

Om du har ett vilje- och känslostarkt barn och önskar en ökad förståelse för hur ditt barn fungerar och vad hen behöver och vill jobba mot en förändring som börjar med Dig så passar det dig!

Vilken tid är gruppträffarna?

Vi kommer att rösta fram en passande tid när vi ses.

Kan jag delta utan kamera på gruppträffarna? 

Nej. På gruppsamtalen är det obligatoriskt att ha på kamera och ljud samt sitta på en lugn och avskild plats, eftersom samtalen är tänkta att vara en trygg plats, där man ska kunna dela med sig av det som känns svårt.

Varför ska jag välja att ta hjälp från just dig?

Därför att jag förstår och BRINNER för att hjälpa dig, jag har 18 års erfarenhet av arbete som psykolog med barn och föräldrar OCH jag står med fötterna rotade i egna erfarenheter av föräldraskap till ett vilje- och känslostarkt barn. Jag är specialist i psykologisk behandling och mitt specialistarbete handlade om just hur en kan stötta föräldrar till dessa barn. OCH jag har själv sökt och hittat nycklar som  ändrade allt. 

A7400858.jpg

Häng med på 8 veckors fördjupning, utveckling och gemenskap!

Jag ska göra allt jag kan för att leda dig framåt och hålla dig i handen!

bottom of page