top of page

Välkommen till min blogg om psykologi, relationer och föräldraskap

Jag heter Linda Knuts och är psykolog. Jag är också människa, förälder, pratkvarn och känslobehållare. Jag bor i Göteborg med mina två döttrar. Jag har arbetat som psykolog i snart 20 år, varav de flesta av de åren har varit inriktade på barn och föräldraskap. Jag älskar att förmedla psykologisk kunskap på ett lättfattligt sätt, prata med bönder på bönders vis och möta varje person där personen är.


Jag brinner extra mycket för de där barnen som utmanar sina föräldrar lite extra. Med starka känslor, kraftigt pannben och en vilja av stål. Och för deras föräldrar som sliter och sopar och svettas och kompenserar. Kanske är du en av dem? Jag hoppas kunna bidra med styrka och kunskap, men också igenkänning, humor och hopp.


På väg mot något nytt

I alla år som som jag arbetat som psykolog har jag varit anställd inom Region Västra Götaland. Sommaren 2023 sa jag upp mig för att följa en kristallklar och oemotståndlig tanke som hade börjat gro. En tanke om att skapa något grymt för föräldrar. Något som ännu inte riktigt fanns.


Tillsammans med Märta Bäcklund har jag nu startat Meet Psykologi i Göteborg. Det är ett socialt sammanhang och grupper för föräldrar som vill dela, finna gemenskap och utvecklas. Vid sidan om Meet driver jag min egen verksamhet Linda Knuts Psykologi, där jag arbetar enskilt med individer, men också med att sprida lättfattlig information och hjälp till föräldrar i form av webinarier, föräldrakurser, föreläsningar. Och nu då blogg.


Häng med

Jag är glad att du hängt med så här långt och hoppas att du vill fortsätta följa med mig på resan mot det grymma som jag ser i horisonten. Jag kommer att dela med mig av diverse klokskaper och erfarenheter från mina år som såväl barn- och föräldrapsykolog som mamma. Och dela de matnyttigheter som jag kan komma på. Mitt mål är att nyansera det där med föräldraskap, lyfta det som redan finns inom dig som förälder, sträva bort från perfektion och polerade ytor och, genom att bjuda på mig själv, minska gapet mellan expert och hjälpsökande. Kanske kanske att jag kan bidra till en lite enklare och lugnare vardag för dig och de dina. Vare sig du är psykolog, arbetslös eller bonde.


Följ mig gärna på instagram om du är nyfiken, för att inte missa blogginlägg och annat smått och gott. Jag älskar nya kompisar !


/Varma hälsningar Linda

120 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page