top of page
A7400676 (1).jpg

Linda Knuts
leg. psykolog

Kostnadsfri webinarieserie

Från kaos till lugn 

MED DITT VILJE- OCH KÄNSLOSTARKA BARN

31 mars och 1 april
Klockan 9-10

Få nycklarna till en smidigare tillvaro!

  • Sliter Du med ditt vilje- och känslostarka barn och känner för att skrika av alla råd som ges men som inte funkar med ditt barn? 

  • Känns det som att du har testat allt för att få ditt barn att lyssna på dig och ändå hamnar ni i bråk efter bråk?  

  • Vill du ha förståelse för varför ditt barn agerar som hen gör och hitta nycklarna till en mer fungerande vardag?

Då har du kommit rätt!

Anmäl dig till mimin webinarieserie

Från kaos till samarbete

  • När? 31/3 –1/4 (påskdagen och annandag påsk)

  • Klockan 9-10

  • Var? Via Zoom

På webinarierna får du lära dig

 

hur du kan förstå ditt barn och varför hen agerar som hen gör

hur du skapar trygghet och hjälper ditt barn till självkänsla

3 avgörande nycklar till en vardag med mindre bråk och utbrott

Webinarierna är för dig som... 

...upplever att ditt barn är lite mer envist och känslostarkt än andra barn. Och som har insett att föräldraskap till ett sådant barn kräver alldeles extra grymma verktyg och trix för att få barnet att må bra och vardagen att flyta. Detta bootcamp är för dig som söker ökad förståelse samt bättre förhållningssätt och verktyg som fungerar för just ditt barn.

 

Genom att delta i min webinarieserie kommer du att få med dig strategier som går utanför de generella råden som oftast ges av t.ex. BVC. Du får med dig en grundläggande förståelseram som du kan använda för att anpassa miljö och bemötande och vända en hemmamiljö fylld av tjat och bråk till en mer positiv tillvaro i balans.

Jag hör vad du tänker... Yeah right att jag ska prioritera att delta i ett bootcamp mitt bland påskharar, lediga barn, svärmor och tvätthögar. Jag hör dig! Jag har också varit med om att slösa energi på föräldrautbildningar där jag inte alls känner mig förstådd och med råd som hjälper föga i vår situation. Därför erbjuder jag någonting annat!  

Så föreställ dig nu en trött kväll där ditt barn självmant avslutar skärm när tiden är slut. Eller  en stressig morgon där ni alla faktiskt lämnar hemmet med en go känsla i kroppen.

Det ÄR möjligt! 

Vanliga frågor

Vad händer om jag bara kan vara med på ett tillfälle?

Lugn lugn. Varje tillfälle spelas in. Kan du bara vara med vid ett tillfälle kan du ta del av det andra tillfället i efterhand. 

Passar detta verkligen mig?

Om du har ett vilje- och känslostarkt barn och önskar en ökad förståelse för hur ditt barn fungerar och vad hen behöver så passar det dig!

Kan jag delta utan kamera? 

Japp, det är ett webinar där du, om du önskar, deltar i chatten. Ingen video behövs. Bara ett par öron.

Lekfull mor och dotter
thumbnail_A7400596 (1).jpg

Webinariet hålls av Linda Knuts, leg. psykolog och specialist i psykologisk behandling

Jag heter Linda. Jag har arbetat med barn och föräldrar i snart 20 år. Extra passion har jag för barn som är extra viljestarka och känslointensiva, och deras föräldrar. Jag är själv mamma till ett sådant barn och har gjort många många lärdomar längs vägen. Jag har haft förmånen att i mitt arbete träffa och stötta hundratals grymma föräldrar i min roll som föräldra- och barnpsykolog, som alla sliter med samma sak, utbrott, låsningar och ett barn som vägrar. Och frustration och maktlöshet hos föräldern. Och jag har haft ynnesten att få se hur dessa föräldrar vänder frustration och bråk till stolthet och lugn. Jag hjälper dig som förälder att öka förståelsen för ditt barn och för dig själv, och jag lär dig förhållningssätt och verktyg som fungerar. 

/ Linda

Visst vore det helt underbart att få tillgång till nycklarna till en vardag med mindre bråk och utbrott? Det ÄR möjligt även för DIG! Du vill väl inte missa chansen?

bottom of page